Wat mensen over mij zeggen

Moniek Buijzen,
(hoogleraar Radboud Universiteit)
“Riky is een zeer bekwaam en ervaren begeleider van professionaliseringstrajecten voor academici. Naast algemene kennis van professionalisering, heeft ze een diepgaand inzicht in de universitaire omgeving en de verschillende invloedstructuren daarbinnen. Haar kennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid maken haar een zeer waardevolle mentor voor wetenschappers in alle lagen van het universitair systeem”.

Susanne La Fleur,
(hoogleraar  VUMC, Amsterdam)
“Riky is een ervaren, excellente coach die ik heb leren kennen via het professionaliseringstraject voor academici van de UvA. Op een prettige, rustige en persoonlijke manier begeleidt ze de intervisie groep. Dus ben je op zoek naar een excellente coach die professionele begeleiding kan bieden met de juiste kennis van de universitaire omgeving dan ben je bij haar aan het goede adres”.

Frank Takken,
(VICI – laureaat, UvA, Amsterdam)
”Ik ken Riky als een zeer kundig en bekwame coach met een brede ervaring en een goed inzicht in en kennis van, de wetenschappelijke wereld. Haar gestructureerde, gevarieerde, persoonlijke en transparante manier van begeleiden heeft me een beter inzicht gegeven in de universitaire omgeving en mijn positie hierin”.